top of page

L'esplai comença un nou Xeri-curs!

Com esteu famílies? Heu pogut descansar i relaxar-vos durant les vacances?? Nosaltres sí, i per això i amb energies renovades em gaudit del primer dia amb molts dels xerinolets, i fins i tot amb un xeri-monitor nouvingut! El BENI!! :D


I es que en aquest primer dia ja em pogut constatar les ganes que els xerinolets tenien de tornar amb bon ritme per contagiar les ganes de passar-ho bé amb nouvinguts xerinolets, de Llevant i de Xaloc! I es que...la família va creixent...!!!

I...no es estrany que els xerinolets de cop es trobin amb un personatge estrafolari que sembla que ha vingut en busca d'ajuda! Es diu Trota-mons i ve d'un país que es diu "Atlas"! Un país com bé ens ens ha dit ha quedat destrossat per la guerra i ens demana que, del nostre entusiasme i la llum que desprenem els xerinolets, l'ajudem a aconseguir uns objectes molt valuosos que ha perdut! Afortunadament i com no podia ser d'una altre manera...els xerinolets han superat les adversitats per ben aconseguir-los! Així doncs, esperem seguir ajudant al Trota-mons que necessitarà que l'ajudem a ell i al seu poble, el següent dissabte com sempre, famílies!!




Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page