top of page

Sortida a la Conreria!

Hello, xerinolers! Per on començar... Ens ho vam passar GENIAL aquest cap de setmana a la Conreria!

Dissabte ben aviadet vam agafar el metro, vam pujar el tren, vam anar en bus, vam caminar una estoneta per la muntanya... i finalment vam arribar-hi: la Conreria ens estava esperant.

Ens vam instal·lar ràpidament perquè era l'hora de dinar i ja teniem gana! Mentre feiem la digestió, va aparèixer un personatge... era l'Egotti! Ens va explicar que era músic i ens va demanar la nostra ajuda per llegir la partitura, i així ho vam fer tot superant proves musicals. Més tard, vam conèixer al Felicitoni, que tenia una audició al dilluns i necessitava instruments per acompanyar al seu piano. Vam fer uns kazzos i uns tambors amb boles, i així va acabar el dissabte!

A l'endemà, el Felicitoni va tornar a aparèixer dient que havia perdut la seva partitura... resulta que el seu germà Egotti la hi havia robat! El vam ajudar a reconstruir-la, i li vam desitjar la millor de les sorts per la seva audició!

Quin finde! Ens vam acomiadar de la Conreria, però no ens en vam oblidar pas d'ella i del que hi vam viure. A reveure! :)

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page