top of page

Llevant ja té la seva bandera! :D

Com va, famílies?? Esperem que hagueu passat una feliç castanyada perquè...nosaltres ens hem reincorporat plens d'energia!! Aquest dissabte els xerinolets i les xerinoletes han estat a tope...!


Al començament de la tarda, el Trotamons ha aparegut i ens ha explicat que li fa falta alguna cosa més al seu país...i es que en el seu poble, no saben amb quina imatge representar el seu propi país! Però els xerinolets són ben llestos i han endevinat el que li fa falta al Trotamons...evidentment, una bandera!

Així que nosaltres mateixos hem explorat a través de dures proves què signifiquen algunes banderes, quina importància tenen alguns dels monuments amb que s'identifiquen els seus habitants...i finalment, hem entès que nosaltres mateixos podriem fer la nostra bandera i ensenyar-li al Trotamons!! Ha estat una tarda super mogudeta!!!




Per si fos poc, just després d'enllestir-la hem seguit reflexionant i ens hem imaginat com seria el Trotamons en la seva terra tot dibuixant-lo, i cadascú ha dibuixat un Trotamons ben original!


Ens veiem el proper dissabte, famílies!!

L'ESPLAI XERINOLA... MOLAA!!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page