top of page

Llevant en busca del Trota-mons i la bandera del país de l'Atles! :O

Famílies, Com esteu?! A que no endevineu que vam fer aquest passat dissabte dia 11...I es que ens han passat tantes coses!!


Primer de tot, la Marina la nostra monitora, desapareix. Quan ens posem en contacte amb ella ens explica que ha sortit pel barri a buscar al nostre estimat Trota-mons, el qual estava perdut per allà on era perquè buscava per tots llocs la bandera del país de l'Atles tant bonica que vam estar tots i totes junts creant, el dissabte anterior...



Aleshores, és quan nosaltres anem a buscar al Trota-mons. Per fortuna el trobem al parc de la primavera i llavors ens explica que li han donat una carta que diu que uns rebels serveixen al país de "Nova Atles", i que han segrestat la bandera! Per si fos poc, aquests segrestadors han preparat unes proves molt difícils per què ens distreiem i alhora ens sigui impossible de recuperar-la...!



Els xerinolets i xerinoletes, no obstant, s'enfronten a totes les proves i quan estàn apunt d'arribar al final, resulta que se'ls fa massa tard. Algú altre ja ha capturat la bandera...


...Però no desistirem, ens hem fet més forts i més savis en el camí, tornarem amb tota l'energia per que ens tornin allò que és nostre!!


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page