top of page

Xerinola a la sortida del 1r trimestre!! :D

Com aneu, famílies? A que no endevineu com s'ho han passat de bé els infants aquest cap de setmana?? ^^


A la casa de Josep Masclans, el castell antic de Cabrera, em fet caliu entre xeriolers, salut fent esport, noves amistats, hem après a respectar els límits així com el nostre entorn convivint plenament en la natura...i fins i tot un taller de collarets!!!



Hem conegut un antic amic del nostre Trota-mons, el Titan Jhones, que volia de la nostre ajuda per què esbrinéssim de quins significats s'extreuen d'unes noveles molt famoses que són pròpies del nostre planeta. L'hem ajudat força però sobretot hem après sobre aquestes històries!



Els xerinolers hem passat dures proves de convivència, hem pogut coneixer-nos millor entre tots i juntament amb els monitors, hem fet caliu :)...Per treballar-ho ens hem guanyat un gran premi a través d'aquestes dures proves, endevineu...el nou foulard de l'esplai!!


Tots els nous xerinolers, batejats amb el foulard, han sigut rebuts amb aplaudiments. I tots plegats, hem començat a reflexionar sobre la importància d'aquest alhora de fer-nos pertànyer a un mateix grup :)


Un cap de setmana ple de noves vivències, família!! Gaudiu de les fotografies!! :D



Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page