top of page

Els xerinolets celebrem el Nadal!! :D

Hola hola, famílies! Aquest dissabte hem viscut mooltes emocions!! :D


El Trotamons, molt trist, ha vingut a dir-nos que algú li havia robat les boles del seu arbre de Nadal. Així que, ha acudit a nosaltres perquè confia plenament en la nostra força, valor i seny per fer-li recordar l'esperit del Nadal! La solidaritat, l'amistat, el companyerisme, el respecte...:)


Quan més proves superàvem, més boles aconseguíem!! Finalment el Trotamons ha entès que al Nadal no són tant importants els regals materials com sí que ho és cuidar de la nostra família i els nostres amics :)


Així doncs, per seguir amb l'aventura del Nadal hem guarnit de molts colors a l'arbre del Trotamons, alhora que hem fet un dibuix sobre la nostra família quan arriben aquestes dates tant especials.



Per acabar, hem fet cagar el tió. Creiem que ens hem portat força bé perquè d'aquest han sortit un bon grapat de regals per a tots i totes!! Una boleta de Nadal, collarets, fundes de mòbils...fins i tot clauers!! Però el més divertit i emocionant ha estat saber que no estavem pas tant sols i que compartíem amb vosaltres, les nostres estimades famílies, aquesta estona tant entranyable i bonica :)



I per això, moltes gràcies per ser-hi!! :))





Això ja s'acaba...i es que ens veiem l'últim dissabte del trimestre, on sempre, a l'esplai Xerinola! Fins la properaaa!! :)



de regals per a tots!


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page