top of page

Encetem amb el 3r Trimestre!! :)

Com esteu, famílies?? Esperem que aquests dies darrers festius hagin servit per descansar i carregar energíes perquè...nosaltres tornem A TOPE! :)


Començant per una nova incorporació a l'equip de monitors, la Nina, que estarà amb els més grans xerinolers i xerinoleres. A més, tres nous infants! La Laia, la Noube i el Zarek! Estem creixent, família!!!


Aquesta mateixa tarda, hem conegut un nou personatge en la historia de les visites de gent forana a l'Esplai, que està interessada en coneixens i un cop més, a aprendre de nosaltres: Es diu Alejandro i es tracta d'un explorador que assegura venir del pais de l'ATLES per poder estudiar la relació que mantenim aquí, a la Terra, els humans amb els animals! Ens diu que, rere rere dia, anirme coneixent la resta de membres de l'equip safari de l'ATLES, a ensenyar-nos i ajudar-nos en més coses curioses sobre els animals :)



Llevant, ja s'ha posat a treballar! aquest mateix dissabte hem conegut com es desenvolupen en el medi les serps, els taurons, els dofins, els conills, les tortugues...però sempre, a través del joc, que en aquest cas, tots eren divertidissims! :D



Seguiu-nos llegint el pròxim dissabte, que descobrireu com anem seguint l'avetura "safari"! Tornarà a venir el explorador Alejandro?


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page