top of page

L'Esplai celebra el final de curs amb moltes sorpreses!! :D

Bones, famílies! :)


Com aneu? Nosaltres tenim ja una mica de nostàlgia, després de tot el curs amb els infants dissabte rere dissabte...però encara no ens posem dramàtiquxs, que és final de curs, i ho hem celebrat amb la rauxa i diversió millor assegurada!!


D'entrada, hem començat fent algun joc d'aigua competint Llevant amb Xaloc, per refrescar-los i recordar-los l'estiu que s'apropa! Tot seguit, hem fet un taller de gelats perquè quan l'acabéssim, tinguéssim el suficient temps per que es congelés i se'l emportéssin ben fresquet!


Però no quedant-nos curts, hem seguit preparant coses per la festa amb les famílies, com ara la guarnició dels diversos pastissos! Entre tots, els hem posat la xocolata, els lacasitos, la mermelada...ha estat molt entretingut :)


Finalment, durant la festa, hem vist el video de totes les fotografies fetes durant l'esplai, on sortien tots els infants, ha estat molt maco i els infants estaben enbobats! :D Han vingut les famílies, i despres de festejar tot bebent i menjant, hem celebrat els aniversaris dels infants que fèien anys durant el segon i el tercer trimestre. Mooolt guapos estaben amb les super corones!! :)


Aquí us deixem un recull de fotografies de tota la jornada festiva! Però no ens acomiadem...que d'aquí aviat, seguirem veient-nos amb les colònies...estareu preparades??? :)




Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page